Tijd voor een nieuw kapsel?

Het voorjaar komt weer aan, goede reden om naar de kapper te gaan voor een frisse look! Heb je al een afspraak gemaakt, maar ben je nog op zoek naar inspiratie? Voor 2021 zijn er verschillende haartrends die jou kunnen inspireren. Ben je toe aan een hele andere look? Of ben je op zoek naar een subtiele verandering? 2021 draait minder om schokkende kapsels en meer om het omarmen van een natuurlijke stijl. Het hoeft allemaal niet zo strak en zo perfect. De kapsels die weinig onderhoud vereisen en gemakkelijk dragen zijn erg geliefd voor het nieuwe jaar. Trendy zijn is zo wel heel comfortabel! Voor onderstaande kapsels kan je bij de kapper in Eindhoven terecht om jouw droomkapsel te laten knippen.

Omarm je natuurlijke schoonheid!

Voor het nieuwe jaar mogen de stijl- en krultangen de kast in! Omarm jouw natuurlijke haarstijl. Of dit nu een wilde bos krullen is, of lang haar, dit mag er allemaal zijn! Met stijl- en krultangen wordt je haar op hoge temperatuur verhit waardoor dit je haar beschadigt. Kijk hoe jij je natuurlijke schoonheid van je haar zo veel mogelijk naar buiten kan laten komen. Verzorg het goed met natuurlijke oliën en vraag je kapper in Eindhoven om advies om je natuurlijke lokken te laten stralen.

De pony

De pony is weer helemaal terug van weggeweest. In 2021 zijn er meer varianten dan alleen de pony die boven de wenkbrauw wordt geknipt. Wat helemaal in is, zijn ‘curtain bangs’. Deze zijn langer dan de originele pony en vallen langs je gezicht. Zo kan je gezicht er echt uitspringen. Deze pony’s zijn ook super makkelijk in onderhoud omdat ze niet voor je ogen gaan hangen. Zo kan je ze gewoon langer laten groeien, of bij laten knippen door de kapper in Eindhoven. Heb jij golvend haar? Helemaal geen probleem. De curtain bangs hoeven niet strak te zijn, en staan juist goed met golvend haar. Dit geeft ook een relaxte uitstraling. Dit kapsel staat hip bij iedere kledingstijl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.