Kapsalon Eindhoven

Wil jij je haar laten knippen bij een professionele kapper die erg goed weet wat hij/zij doet? Bij kapsalon Eindhoven weten de specialisten hoe ze met elk haartype moeten omgaan. Dat is erg belangrijk als je bij een kapper komt. Vele mensen die hier zijn geweest hebben alleen maar positieve verhalen. Tijdens je bezoek wordt niet alleen je haar verzorgd, maar er wordt ook gezorgd voor jou. Je krijgt iets te drinken en kunt comfortabel gaan zitten.

Persoonlijke ervaring kapsalon Eindhoven

Zelf heb ik moeilijk haar dat nooit goed in model wilt vallen. Hierdoor heb ik vaak gewoon een staart of knot in, omdat me haar los nooit mee wilt werken. Na mijn bezoek aan Glamour heeft me haar een enorme boost gehad en voelt het weer gezond aan. Het werkt nu goed mee waardoor ik alles kan doen met me haar wat ik graag wil. Ook heb ik me haar geverfd tijdens hetzelfde bezoek. Ik voelde me weer helemaal op me plek. Toen ik in de spiegel keek, was ik erg tevreden over het resultaat.

Meer informatie of een afspraak maken?

Voor meer informatie kan je altijd een kijkje nemen op de website. Hier staat alle informatie die je nodig hebt om een bezoekje te nemen aan de kapper. Voor afspraken kan je terecht op de website of kan je bellen. Een bezoek aan de kapsalon zelf is ook altijd mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.