Herenkapper Eindhoven

Ben jij opzoek naar een Herenkapper in Eindhoven die jou haar met passie en plezier weer in model wilt maken? Dan ben je bij Uwkapper aan het juiste adres. Je wordt hier als het ware in de watten gelegd. Je haar wordt tot in de puntjes verzorgd en jij kan lekker gaan zitten in de stoel met een kopje koffie of thee. Je hoeft je verder nergens meer zorgen over te maken. Na de knipbeurt krijg je natuurlijk ook nog advies hoe jij je haar het beste kan verzorgen, met welke producten en hoe jij je haar het best in model kan brengen.

Persoonlijke ervaring herenkapper Eindhoven

Mijn man was een lange tijd opzoek naar een goede herenkapper die goed weet waar ze mee bezig zijn. Hij is naar verschillende kapsalons geweest, maar keer op keer was hij niet tevreden met het resultaat. Ik heb hem naar Glamour gestuurd en direct toen hij thuis kwam kon hij er maar niet meer over ophouden. Hij was zo erg tevreden met het resultaat dat hij een vaste klant is geworden bij Glamour. Tijdens zijn knipbeurt voelde hij al dat de kappers erg goed wisten waar ze mee bezig waren. Dit is natuurlijk wel erg belangrijk als jij je haar in de handen van iemand anders legt.

Afspraak maken of meer informatie?

Voor het maken van afspraken kan je altijd telefonisch contact opnemen of langs komen in de kapsalon. Op de website kan je ook afspraken maken en hier vindt je ook verschillende informatie over de kapsalon en de service die ze uitvoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.